Fabianos agent mycket upprörd...

Nästa man till micken angående Milans agerande i Luis Fabiano affären:

- Jag är pessimistisk. Milan har erbjudit 14 miljoner euro, det är inte tillräckligt för en anfallare som spelar i Brasilianska landslaget. Sevilla kan inte sälja för den summan.

- Vi väntar på att Milan ska lägga ett nytt bud. Gör de inte detta står det klart att de aldrig velat ha spelaren egentligen...

Bloggarens kommentar:
Milans pinsamma agerande är vi redan alla trötta på, men ett bud på 14 miljoner euro för en spelare som egentligen inte bevisat speciellt mycket mer än att han är duktig anfallare som var bra i För Vm är mer än nog.
Fabiano har inte vunnit guldbollen, inte varit outstanding i Champions League och inte heller varit outstanding i Spanska ligan.
Hade det inte varit för att världens mest skuldtyngda förening dragit upp marknadspriserna på spelare så hade Fabiano budet förmodligen inte varit mer än 10 miljoner euro.
Hans agent börjar också bli lite för tjatig nu. Hans jobb är att förhandla fram det bästa kontraktet för spelaren. Hans jobb är inte att berätta för Milan hur mycket dom ska betala Sevilla för spelaren.

Samtidigt ska tilläggas att Milans agerande denna sommaren är skandalöst. Först det pinsamma som hände med Cissokho, sen blev det ingen Dzeko, ingen Adebayor, ingen Huntelaar, ingen Hernanes, ingen Miranda och listan fortsätter. Mitt tålamod är slut. Jag vet till 99,9 procent att hela den här silly season kommer att summeras som ett sånt fetefiasko att det inte finns ord för det...

Men...Hoppet är det sista som överger en...
********************************

Kommentarer
Postat av: Anonym

vi kmr inte värva mer, 100 % säkert nu efter alla missar vi gjort. 2 nya mittbackar och några återvändare blir det, FYFAN

2009-07-20 @ 17:19:59
Postat av: Markuss

Men allvar, vem i hela världen vill ha Adebayor? Ja det skulle vara Galliani då...

2009-07-20 @ 18:39:23
Postat av: Anonym

håller med, adebayor e sämst.

2009-07-20 @ 23:02:53
Postat av: FACM

@Markuss



Och Manchester City kanske...

2009-07-21 @ 09:44:59
Postat av: Markuss

Jo City vill ha honom, men ingen klubb av klass skulle han platsa i...

2009-07-21 @ 11:04:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0