Milan ger 3,35 i odds...

BWIN har nu enligt Milannews.it satt oddsen på vad de olika lagen ger om de vinner Serie A.
Inter som stärkt truppen ytterliggare med bland annat Diego Milito ger endast 1,80 i odds om de vinner Serie A. Milan ger 3,35 och undertecknad ber folk spara pengarna. Att Milan med dagens trupp slutar bättre än femma får räknas som en bragd utan dess like.
Juventus ger 3,75 vilket är konstigt med tanke på att Giovinco lär få spela betydligt mer detta året samt att både Diego och Melo har anslutit. Roma ger 19 gånger pengarna och Fiorentina ger 35 gånger pengarna...
***************************

På söndag väntar ett derby mot Inter i Amerika. Ångesten infann sig redan för några dagar sen och den ökade betydligt efter nattens insats mot LA Galaxy...
***************************

Fabiano rapporteras ikväll vara ännu längre ifrån Milan... Vadå, har någon gång varit riktigt nära?...
***************************

Kommentarer
Postat av: Mr



Jag hänger inte riktigt med. Nej, jag är inte heller nöjd med årets mercado såklart. Men att Milan som förra säsongen kom delad 2:a och har tappat Maldini och Kaka. Jag vet, 2 riktigt bra spelare. Men Thiago Silva har tillkommit. Det betyder i princip att det är Kaka som skiljer mellan att komma 2:a och att det är en bragd att komma 5:a? Nej du, det är inte rimligt. Helt ologiskt! De har ju en riktigt bra startelva, däremot kanske inte bredden för att vinna ligan. Men bragd att komma 5:a helt plötligt? Motivera!!

2009-07-20 @ 21:10:49
Postat av: Add

Så här ser jag på det.



Ytterbackar som Jankulovski och Zambrotta hade ingen konkurrans förra säsongen. Konkurransen idag heter Oddo det är med andra ord helt okej för både Zambrotta och Jankulovski att underprestera detta året med. På mitten har vi inte längre någon kreativ spelare och framför allt har vi ingen fart. Vi har tre dundergrymma defensiva mittfältare i Flamini, Gattuso och Ambrosini. Dock är ingen av dessa kreativa utan är bara med för att slita och spelar vi med alla tre eller två av dem samtidigt kommer det att bli en svårt att ens få upp bollen i anfallet. Pirlo och Seedorf heter idag våra spelfördelare. Seedorf har varit urusel sedan 04-, ok för att han gjort kanske 2-3 stormatcher per år men med 2-3 stormatcher vinner man ingen scudetto. Pirlo har tappat allt som gjorde att man en gång blev förälskad i Pirlo. De smarta passningarna är borta, han springer inte längre och de tar hela tiden för lång tid. När sköt han en frispark på mål senast?. Framåt då. Ronaldinho, om Ronaldinho får igång sig själv och når 80% av den formen han hade 04-05 då har vi en chans att vinna allt, frågan är bara om han gör det. Pato kommer bli bäst i världen, frågan är bara om han blir det i Milan eller om ledningen skeppar iväg han när rätta budet kommer. Borriello har misslyckats i Milan 2 gånger tidigare. Förra året gick han skadad hela året och om han får vara hel blir han en tillgång. Bänken då:

Pippo Inzaghi. Gör alltid mål men håller aldrig för en hel säsong.



Napoli har förstärkt med:

Quagliarella

Luca Cigarini

Zuniga



Inter har förstärk med:

Milito

Motta



Juventus med:

Melo

Diego

Cannavaro



Milan har förstärkt med:

Thiago Silva

Onyewu

Och Emerson finns inte kvar och det måste räknas som en förstärkning.



Vi har dock tappat något som ingen annan av dessa klubbar gjort. Vi har tappat han som har burit hela klubben på sina axlar de sista 4 åren och vi har inte ordnat en ersättare och klubben verkar inte leta efter en heller.



Jag vet att det blev långt :)

Men här är motiveringen till att en femteplats är en bragd :)

2009-07-20 @ 21:45:43
Postat av: Anonym

Dock ska jag tillägga att med tre värvningar. En ytterback, en kreativ mittfältare och en anfallare, då är vi helt plötsligt med på allvar.

2009-07-20 @ 22:12:39
Postat av: Anonym

lite tidigt att sätta odds, Zlatan lämnar Inter = Inter 3a som bäst.

2009-07-20 @ 23:05:48
Postat av: Anonym

Du glömde att Inter värvat Lucio vilket är årets värvning i Serie A hittils.

2009-07-20 @ 23:08:03
Postat av: Anonym

ja men då ska värvningarna komma också, men det kmr dom inte göra, så förvänta er inget, kommer max 1 spelare till och det är en panik värvning i slutet på augusti AKA Olivera :)

2009-07-20 @ 23:09:30
Postat av: Add

Får Inter Etoo är de minst lika starka som de var med Zlatan. Etoo garanterar 25 mål per säsong...

2009-07-20 @ 23:16:20
Postat av: Mr



Jag förstår vad du menar och jag håller med dig i mycket. Men alla räknar alltid bort Pippo och han kommer att göra 10-15 mål nästa år. Rätt bra kille som är bänk/ordinarie.



Däremot att Napoli har förstärkt, ja kanske det men de är oavsett inte bättre än Milan. Hur skulle det gått till. Milan blir av med Kaka och Napoli värvar tre spelare och de går om?? Hmm. Fiorentina har hitills också tappat spelare.



Som jag ser det är Inter, Juve favoriter som det är med Milan 3:a. Det står jag för. Sen är det väldigt små marginaler som gör att de kommer 1:a eller 5:a. Men jag har svårt att se Milan med den här truppen sämre än 4-5.

2009-07-21 @ 00:12:44
Postat av: Mr

Däremot är jag såklart inte heller nöjd med vad vi köpt (vi har ju knappt köpt nåt, en gratis kille från USA).



Jag tycker Milan behöver en ytterback, en kreativ mittfältare och en ytterforward (dock ingen striker). De har 3 stycken Inzaghi, Boriello, Pato. Däremot nästan ingen backup på kanterna. Har inte så bra koll på Abate och Di Gennaro men där känns det hyfsat tunnt. Skulle väldigt gärna se Lavezzi som ett alternativ i startelvan.

2009-07-21 @ 00:16:47
Postat av: FACM

Måste hålla med Add. Visst finns en topp tre placering inom räckhåll. Men att vi skulle vinna serie A finns ju inte på agendan.



Skulle vi mot all förmodan värva på de positioner som vi behöver, så ändras ju givetvis uppfattningen.



2009-07-21 @ 09:48:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0