Dzeko uppe på tapeten igen...


Kanske denna gången?...

Den värsta silly season i mannaminne tog slut för 18 dagar sen. När pajaserna Berlusconi och Galliani var färdiga hade de inte bara hunnit med att skämma ut Milan i Portugal, Spanien, Tyskland, Brasilien och Italien. Man hade även skeppat iväg skälen i vårt lag till en annan klubb...
Eftersom silly season var så fruktansvärt misslyckad för Milan i somras så har det redan börjat ryktas om nya spelare då spelet inte imponerat denna säsong heller.

Den 23 årige Bosniern Edin Dzeko jagade Milan i somras. Dock var budet i skamklass och ingen deal kunde genomföras. Nu skriver transfermarketweb.com att om inte Huntelaar börjar producera innan jul kommer Dzeko införskaffas...

Bloggarens kommentar:

Tro mig. Jag vill ha Dzeko i Milan till varje pris men om man värvar honom i vinter får han inte spela Champions då han redan medverkat med Wolfsburg och vår andra Eu spot försvinner... Varför la man inte ett riktigt bud i somras istället?...
****************

Transfermarketweb.com rapporterar även att Milan kan komma att byta Ronaldinho mot Robinho...

Och samma sida uppger även att både Rafinha och Hernanes är aktuella för Milan i Januari. Dock kan jag nu direkt meddela att det bara kan bli en utav dessa då ingen av dem har Eu-pass.
****************

Galliani säger till football Italia att han är orolig över hur de Italienska lagen presterar i Europa. Igår förlorade både Roma och Lazio mot betydligt sämre motstånd. Galliani säger att om Italienska lag fortsätter att underprestera i Europa så kommer vi imon kort bara ha tre platser till Champions League.

Bloggarens kommentar:

Undertecknad förstår Gallianis oro men Galliani bör i första hand vara orolig för Milans chanser att ta sig till Champions nästa år...
****************

3 poäng mot Bologna på söndag. Allt annat är helt oacceptabelt. Kanal 9 sänder matchen. Avspark 15:00...
****************



Kommentarer
Postat av: Forza Milan

Inte lätt för Huntelaar att producera när han bara får ett par minuters speltid.Ge killen ett par matcher sen kan man döma.Dzeko va grym igår med sina 2 mål,köööööööööööööööööp!!!!!!!!!!!

2009-09-19 @ 08:44:37
Postat av: Dios

Trodde att Silly Season var slut nu jag.. Tänk vad jag misstog mig.



Ang. Dzeko. Ja tack, men till sommaren. Vi har en hyfsad anfallsbesättning och ge Hunter lite tid och låt han spela ihop sig med laget och Pato så blir det bättre.



Ang. Bill och Bull - kanske går Berlusconis politiska karriär i stöpet snart och han måste sälja klubben eller investera i den? Bara framtiden kan utvisa. Men att det är pinsamt är sant.



Ang. Övrigt mittfält tillskott. En klassvärvning är allt jag begär. Som Flamini, någon som går rakt in och styr upp. Gärna en kreativ spelare med brett register - eller Fabregas.



Ang. CL - Det är förmodligen det Galliani är oroad över, att Milan slutar 4 eller sämre.

2009-09-19 @ 15:06:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0