Jag har mailat Kanal 9... Gör du det med!...

Skickade följande mail till: [email protected]
***********************
Hejsan.

I somras gick ni ut stort på Svenskafans.com och andra sajter och lovade guld och gröna skogar för oss som gillar fotboll och framför allt Serie A. Ni lovade att ni skulle sända minst en match i veckan såvida inte det var stormatch på kvällen... Då kunde ni tänka er sända två. Förra året lyckades ni på något sätt anse att Sköna hem och Cold Case skulle vara mer intressant än tex Genoa-Sampdoria eller Napoli-Milan. Jag talade flertalet gånger med er kundtjänst om det här. Dom kunde inget göra förutom beklaga missarna och ni hade fått massivt med klagomål angående detta. Ni missade även fler stormatchen dock kan jag inte såhär specifikt i efterhand peka ut fler. Nu till vad som gör mig och så många andra så otroligt besvikna på er.

På söndag kväll spelar Juventus-Milan. En av de absolut största fotbollsmatcherna på hela säsongen. Av någon anledning har ni valt att inte visa denna utan hänvisar till S24 där vi tittare ska betala pengar för att se matchen över en Internetstream. En Internetstream är jätteskoj att se på framför allt då den allt som oftast överbelastas eller hackar, för att inte tala om den fantastiska bilden och ljudkvaliten. Att inte visa Juventus - Milan är som att Canal+ skulle hoppa över att visa Chelsea - Manchester United eller som att Tv4 skulle hoppa över att visa Real Madrid - Barcelona eller som att Svt skulle hoppa över att visa VM finalen i fotboll.

Nu har ni ju trots allt hållt er första löfte med att visa en match i veckan. Dock får man ju prioritera vilken match det blir. Spelar tillexempel Juventus - Inter 20:45 en söndag kväll så är ju den lite mer intressant är Bari - Catania på eftermiddagen...

Stream funkar dessutom att titta på för oss yngre tittare men hur många äldre tittare vet hur en stream fungerar, dessvärre inte många...

Att ni dessutom inte har några som helst svar till era kunder när dom kontaktar er via telefon eller via er hemsida där ni skriver om Serie A fotboll är inte heller speciellt bra.

I år hade ni chansen att göra om och göra rätt efter fiaskot förra året. Vi kan redan nu 8 dagar in på det nya året bekräfta att så blir inte fallet...

Med vänlig hälsning
*************************

Skicka du ett mail till dom med. Dom lär inte ändra sig men det är oerhört bra att dom får höra det...

Kommentarer
Postat av: Mr

Håller med, väldigt väldigt tråkigt för svenska tittare. Jag är lyckligt lottad som ser alla matcher på Al Jazeera, men jag förstår inte heller hur de tänker! Håller helt med. Tråkigt att de inte ens visar de bästa match från serie a. Verkar som folk inte förstår att det är en bra liga och vill gräva ner den för alltid!



Konstigt eftersom Italien är regerande världmästare samt Milan lyckas som oftast i CL att de som inte har rättigheterna och förstår att det finns intresse. För jag har oerhört svårt att se att det inte finns tittare till Juventus - Milan, har kanal 9 svårt att få tittare till den matchen går den på fel kanal för skulle den gå på tv 4 sport skulle tittarna finnas.

2010-01-08 @ 22:35:57
Postat av: JR

kanadensisk tv visar mer Serie A matcher än någon svensk kanal ens tänkt tanken på att göra. Här vet man heller knappt vad offside är i fotboll...



Riktigt dåligt av kanal 9, förstår frustrationen. Jag har dock tur som kan se de flesta milan matcherna på tv och resterande på någon halvtaskig stream.

2010-01-08 @ 23:42:35
Postat av: Add

Är det någon som vet vilken al jazeera kanal som visar Juve-Milan?.

2010-01-09 @ 07:45:44
Postat av: Mr

Tyvärr vet jag inte vilken av Al Jazeera kanalerna som sänder matchen. Den går på en av AL Jazeera sport 1-8. Varför måste du veta det? Det kanske finns 2 olika abonnemangskort när jag tänker efter 1-4 och 1-8. Men den kommer nog gå på 1-4, säkerligen 1 eller 2 eftersom det är en stormatch.

2010-01-09 @ 23:43:44
Postat av: http://miilanbloggen.blogspot.com

Bra skrivet! hoppas bara nu på alla verkligen engagerar sig i detta och tar initiativet med att maila dom! för det ska fan jag också göra..

2010-01-10 @ 19:55:36
URL: http://miilanbloggen.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0