Pato, Clyde och Zambrotta missar Juve... BOJKOTTA KANAL 9!!!

Det är nu bekräftat att Pato, Zambrotta och Seedorf missar matchen mot Juventus imorgon...

Startelvan förväntas bli samma som mot Genoa i onsdags med Dida i mål, Abate till höger. Nesta och Silva som mittlås och Uno Di Noi Antononi till vänster.

På mitten ska Gattuso och Ambrosini plåga Juves mittfält och Pirlo ska dirigera spelet.

Fram ska David Beckham leverera krossarna. Borriello cykelsparkarna och Ronaldinho magin...

Fastnaglad på bänken hittar vi Marco Storari, Kaladze, Jankulovski, Flamini, Di Gennaro, Inzaghi sen tror jag att meningen är att vi ska skicka in Huntelaar för att avgöra=)...
**********************************************

Man är så fruktansvärt bitter och förbannad att man knappt pallar tänka på något annat. Må Kanal 9 aldrig mer få sköta någon form av idrott efter denna säsongen. Fortsätt att maila dom på [email protected] varje dag, helst två gånger om dagen. Ring dom med och klaga. Kontakta även tidningar med mera så att det här inte går förbi oberört!. Nu blir vår uppgift som supportrar att se till att oseriösa aktörer som Kanal 9 aldrig mer får chansen att sända sport!... Och bara för att matchen är imorgon så innebär inte det att vi ska sluta klaga. Vi ska klaga varje dag tills dom är så trötta på Serie A entusiaster att dom helt enkelt aldrig mer vill sända sport!... Nästa säsong kan vi bara hoppas att Viasat köper upp hela Serie A!

Och för guds skull. Vad ni än gör köper ni inte streamen från S24. Gratis stream finns på bet365.com medmera...
**********************************************

Bologna vill låna Kakha Kaladze enligt Milannews. Även Di Gennaro kan vara påväg att lånas ut till Bologna...
**********************************************

Goal.com rapporterar idag att Milan skulle vara ute efter Palermos forward Edison Cavani. Detta kan jag nästan nu redan avfärda eftersom Palermos president Zamparini flera gånger sagt att han aldrig någonsin skulle sälja en spelare till Milan och det finns inte en chans i hela världen att Milan skulle betala de 20 miljoner euro som Palermo vill ha för spelaren när Milan i sommar förmodligen kan lösa Edin Dzeko för 20 millar och kanske få Jovanovic gratis från Standard Liegue....
***********************************************

Kommentarer
Postat av: Jonas

Skall bli en roligt match att se - via stream! Är däremot ytterst tveksam till Gattuso, killen va ett spöke i matchen mot Genoa, ser hellre Flamini.



Kanal 9 är ett skämt...

2010-01-10 @ 00:52:23
Postat av: MR A

streamen på bet365 är ju skitliten bild?.. hur stor bild är det om mna köper på s24?

2010-01-10 @ 03:49:04
Postat av: Filoh

Intressant match helt klart, dock får man följa matchen på stream. Jag har även svårt för Gattuso, han har gjort sitt i klubben tycker jag och han har inte så mycket att tillföra.

2010-01-10 @ 14:05:59
Postat av: ACM

https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/9631



Gå in på den sidan där finns det ett program som du laddar ner för att få fullbild. DU måste ha firefox som web läsare för att kunna göra det.

2010-01-10 @ 14:23:21
Postat av: Ehfraim

@ACM: Tack! Sjukt bra..

2010-01-10 @ 17:26:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0